Hellkes Ringar

Titanium Vigselringar och Förlovningsringar

Vi på Hellkes Ringar får hela tiden in ny spännande modeller av Vigselringar och Förlovningsringar.
Vi arbetar med den Engelsk tillverkare av Titaniumringar Geti dom håller otrolig kvalite på deras ringar och deras Titaniumringar är tillverkade under högsta precision.

Vad som är bra med Titanium är att det är slitstarkt och är en relativt lätt metall att bära och det är inte allergi framkallande heller, så för er som inte kan bära guldringar är Titaniumringar och även Volframringar ett bra allternativ.
Bland våra Titanium ringar finns det massor av roliga allternativ med gravyren du kan få allt från din egen signatur till ditt fingeravtryck vad som även har varit mycket populärt är Romerska siffror på utsidan av ringen.

Titta in redan idag och hitta din favorit.

Hellkes Ringar

<br

2226DSet1

Kommentera