Hellkes Ringar

Gå i ner i vikt inför ert Bröllop

Gå i ner i vikt inför ert Bröllop

Går ner i vikt inför din stora dag är nog allas Bröllopspars dilemma. Som brud tänker man att kanske kan få på sig en Bröllopsklänning 1 eller 4 storlekar mindre än normalt. För man vill ju se så där extra super snygg på Bröllops dagen så när man tittar tillbaka på Bröllopsbilderna så kan man känna sig helt nöjd med sig själv.

Felet många gör plus mig själv att man går och provar ut storlek på Vigselringar och även på Brudklänning innan man har satt i gång med bantningen för den stora dagen.

Jag gjorde det felet själv prova både vigselring och klänning sen kom jag på att nu skall det hård bantas och gick ner 4 kg så när jag kom till sista provningen av Klänningen så var den alldeles för stor. Så det blev panik insyning bara någon dag innan Bröllopet.

Även med era Vigselringar får ni tänka att även era fingrar blir mindre när man går ner i vikt. Har ni beställt släta ringar är det inga problem men har ni beställt stenringar blir det alltid svårare att ändra i storlek i efterhand.

Om det är så att du planerar att gå ner mycket i vikt informera oss så kan vi se när vi senast måste starta tillverka era ringar innan eran Bröllopsdag.

Kämpa på ni alla som försöker gå ner i vikt, You can do it! :-)

Caroline

Hellkes Ringarvikt

Kommentera