Hellkes Ringar

Bikers gifter sig också !

Tuffa bikers har också en mjuk sida. Men bara för att man hittar sin livs kärlek och skall gifta sig behöver man inte glömma bort sina rötter. Det är jätte vanligt att man har Harley Davidson tema till sitt bröllop där dress coden är läder och brudparet kommer in på en Harley. Hur coolt är inte det ? Man kan även ha vigselringar med lite edge på vi på Hellkes Ringar har massor av ringar i Volfram,Titan, stål eller vitguldsringar orodinerade får också en mörkare ton.

Hur kan ni då få tips på hur man skall planera ert Harley Davidson Bröllop. vi på Hellkes Ringar rekommenderar att gå in på Harley Forum där du kan få information och tips av tusentals medlemmar vars enda intresse är motorcycklar.

Ride on !

Caroline
Hellkes Ringar

brollopsbild

Kommentera